• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
28 October , 2021, 07:32:32 am

News:

Click aici pentru a te intoarce pe portalul Spania Romaneasca. www.SpaniaRomaneasca.com


VALENCIA ORI ALICANTE

Started by gtaontario, 04 June , 2009, 23:30:49 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gtaontario

BUNA LA TOATA LUMEA ,..SINT DAN SI LOCUIESC IN TORONTO CANADA DE 15 ANI IMPREUNA CU SOTIA SI BAIATUL NOSTRU 12 ANI ,..AM FOST IN VACANTA IN SPANIA IN MARTIE SI NE-A PLACUT FOARTE MULT ,ASA CA NE-AM HOTARIT SA NE MUTAM IN SPANIA ,..AM DORI SA NE MUTAM PE COSTA BLANCA ,..DAR NU NE-AM HOTARIT UNDE ,.ASTA E DILEMA ,..DACA PUTETI SA-MI DATI NISTE SFATURI IN LEGATURA CU ASTA ,..CARE ORAS DINTRE ALICANTE SI VALENCIA ESTE O OPTIUNE MAI BUNA
DORESC SA SPUN CONDITIILE CARE LE AVEM ,..NE INTERESEAZA 0 SCOALA BUNA IN LIMBA ENGLEZA PENTRU FIUL NOSTRU ,..O LOCUINTA APROAPE DE PLAJA INTR-O ZONA BUNA ,..
PENTRU ASTA AVEM UN BUGET DE 3500.00 EURO MAI MULT SAU MAI PUTIN PE LUNA ,..
MULTUMESC TUTUROR ANTICIPAT PENTRU AJUTOR ,..
DACA CINEVA DORESTE SA MA CONTACTEZE TE ROG EMAIL TO gtaontariogmail.com
REGARDS DAN

zeno_spp

Intre Valencia si Alicante,eu as alege Valencia,sau cel putin aproape de Valencia , pentru ca e un oras mult mai mare si iti ofera mai multe facilitati!
Scoala in limba engleza?cred ca gasesti pentru ca sunt foarte multe comunitati englezesti pe Costa Blanca,si au scolile lor!
Bafta in cautari!

dy

salutare,
alegeti valencia.fara indoiala!!!e un oras superb de-a dreptul!!!!am locuit acolo 4 ani,si m-as intoarce maine acolo,daca as dispune de "bugetul"vostru.E un oras plin de viata,mereu gasesti ceva nou acolo,nu te plictisesti si marea e acolo la un pas.
Valencia e o alegere ff buna!!!asta daca nu locuiti deja acolo ;Dumblatoru

Salut, eu voi merge in curand cateva zile la Alicante. M-a cam speriat putin ce ati scris, ce are orasul asta de nu-l recomandati? Thx.