• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
24 September , 2021, 06:08:00 am

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


cum imi pot face PFA

Started by anny, 30 September , 2011, 16:58:21 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

anny

as vrea sa ma angajez in spania dar am inteles ca nu se mai da permise de munca...si as incerca facandu mi PFA dar as vrea sa stiu cat ma costa pt a mi face si ce acte imi trebuiesc???multumesc

radio_mazzero

buna
Acuma nu mai trebuie permis de munca..daca gasesti ceva iti face contract si te apuci de lucru
In legatura cu un PFA nu e chiar asa de dificil trebuie doar sa ai ceva bani sa investesti depinde de ce vrei sa faci actele se fac repede si usor...un pret aproximativ nu stiu dar totul depinde de ce deschizi...bafta

simonelis21

Referitor la inffintarea pfa in spania:suntem o familie din Bucuresti, cu o mica afacere de serigrafie, dar de vreo 2 ani a inceput sa se tarasca in loc sa functioneze normal.Am vrea sa venim in spania, intr-un oras turistic, pentru a dezvolta o afacere cu produse handmade, inclusiv imprimare pe cani, mousepaduri,imprimare textile...Este necesar sa avem buletin de spania, sau sa fim luati in spatiu? M-ar ajuta f mult raspunsul dvs.
Daca mi-ati da o idee si cu privire la un oras turistic, nu extrem de scump ca si chirie, cheltuieli, pentru a incepe sa dezvoltam ceva acolo ar fi minunat!Multumesc si o zi excelenta!

ALI ALI