• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
27 October , 2021, 13:22:27 pm

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


caut loc de munca

Started by AXANA, 26 January , 2010, 13:33:41 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AXANA

Buna,

am fost 4 luni in Spania anul trecut si datorita faptului ca nu gaseam de lucru decat pe zile, nu puteam face fata cheltuielilor cu chiria si m-am intors in Romania. Aici in tara desi am pregatire si studii nu reusesc sa-mi gasesc un loc de munca (iar cand gasesc sunt tepari!!!), astfel am hotarat sa plec din nou. Rugamintea mea este sa imi spuneti cum pot sa-mi caut de lucru in Logrono? care ar fi caile sa-mi gasesc ceva? multumesc mult!
va doresc tot binele din lume!
mailul meu este
[email protected]

baciu

draga mea e greu dar nu imposibil. trebuie sa te recomande cineva
asa merge cel mai bine si mai sigur, dar fi atenta la ce iti spune persoana care te recomanda si nu iesi din cuvantul ei. ce vreau sa spun, e ca daca iti spune romanul ca nu iti va face contact angajatorul nu iti va face daca iti spune ca e asa sau asa... ASA E. baga la cap pentru ca iti va servi intr-o buna zi. nu te increde in partea spaniola pentru ca vei suferi  si vei lua si teapa. eu am ajutat persoane sa se angajeze dar problema lor e ca nu au ascultat si cand s-a intamplat ceva au zis ca e vina mea , ca eu i-am adus aici. eu caut un cofetar patiser(a) CU EXPERIENTA in prajituri, torturi si patiserie romaneasca daca are si experienta internationala... e ok.
cele mai bine platite slujbe sunt de curatenie in case 8-10 euro pe ora, dar trebuie sa te recomande cineva. AAAA inca ceva NU LUCRA SUB PRETUL PIETEI vei pierde inclusiv respectul persoanei pt care lucrezi. poti gasi pers tinere cu copii si care iti pot da de munca in casa dar depinde cum stai cu nervii. SUCCES


EP5

salut
cofetar de meserie...................... :P

lucram sau nu?