• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
23 October , 2021, 10:51:56 am

News:

Click aici pentru a te intoarce pe portalul Spania Romaneasca. www.SpaniaRomaneasca.com


nevoie de informatii- loc de munca psiholog

Started by kld77, 09 December , 2009, 11:07:30 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kld77

Buna ziua,
Sunt psiholog de cc. 4 ani in Romania. Impreuna cu sotul meu dorim sa plecam in Spania. El este grafician si isi poate gasi mai usor un serviciu si mult mai bine platit in Spania. Ma intereseaza ce sanse am eu sa-mi gasesc un loc de munca. Am citit pe net si echivalarile dureaza si sunt anevoioase dar nu acest lucru m-ar impiedica. In ce masura exista scoli in limba romana sau nevoie de psihologi acolo. Mentionez ca am si diploma de asistent medical fara insa a practica aceasta meserie.
Va multumesc anticipat pentru informatii.
Sarbatori fericite!!!!!!

benu

buna ziua,

Consultatiile la psiholog sunt platite destul de bine 50 € minim si ajung si la 100 €. Scoli in limba romana nu exista, dar e un program in care copiii romani pot invata limba si civilizatia romana prin intermediul unui program cu profesori romani.

Personal consider ca va fi destul de greu sa gasiti de munca in domeniul acesta, mai ales tinand cont de criza prin care trece Spania, care se apropie de 20% somaj.

Asa cum ati spus sotului, ii va fi mult mai usor sa isi gaseasca iar profesionistii sunt si bine remunerati.

mândru ca-s român ;)

cameliamary

buna ziua,ca sa puteti lucra ca psiholog asa ca oricare ramura a medicinei fie ea asistenta medicala ,fie medic de orice specialitate ,este de munca in spania si gasiti oricind in acest domeniu ,problema este ca nimeni nu va angajaza decit dupa convalidarea studiilor . Trebiue sa solicitati convalidarea studiilor sau recunoasterea profesionala. uitati-va pe forum la asistente medicale in spania sau pe www.ms.ro(profesia de medic se recunoaste putin mai usor decit cea de asistenta)

kld77

Multumesc frumos pentru promptitudinea raspunsurilor. Numai bine! Sarbatori Fericite!

lavinian

bunala toate lumea!
am nevoie de ajutor:D :)iMI poate spunecineva cum pot face rost de raportul de tara al spaniei???...incluzand salariu minim, impozite si taxe aferente salariilor, zile libere,conditii de munca, legislatia muncii in Spania, educatia s.a.m.d
Va rog   mult  sa  ma ajutati!
O zi  buna tuturor