Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

Viata in Spania => Anunturi si Mica Publicitate => Topic started by: Psihoterapie Online on 20 July , 2010, 13:07:31 pm

Title: Psihoterapie Online
Post by: Psihoterapie Online on 20 July , 2010, 13:07:31 pm
Putina lume stie ca tristetea prelungita, starile continue de teama sau panica fara un motiv aparent, lipsa de incredere in propria persoana, sentimentele de durere sufleteasca si de disperare care apar in momentul unui esec, al unei despartiri sau al pierderii unei persoane dragi sunt suferinte care pot fi depasite cu ajutorul psihoterapiei.

Am intalnit multi oameni care ajunsesera sa creada ca nu mai au nicio sansa, ca viata lor s-a sfarsit si ca nu vor mai scapa niciodata de durerea si chinul pe care le simt.

Am intalnit oameni care, dupa ani de suferinta, indoiala, ezitare, neincredere, insingurare si durere, in doar cateva sedinte si-au regasit echilibrul, increderea in ei si pofta de viata. Unii au evoluat in cariera. Altii si-au regasit armonia in familie. Tineri sau mai putin tineri si-au invins temerile si, dupa ani de singuratate, si-au gasit parteneri de viata impreuna cu care sunt acum fericiti.

Timiditatea (lipsa de incredere in sine), stresul, anxietatea, atacurile de panica, depresia, fobiile (agorafobie, claustrofobie etc), dependentele (de substante, de persoane etc.), insomnia, starile de nervozitate si furie, problemele specifice adolescentei, probleme de comunicare (in cuplu, in familie, la serviciu), chiar si problemele de dinamica sexuala psihogene (impotenta, probleme cu erectia, ejacularea precoce, anorgasmia, frigiditatea etc.) pot fi tratate prin psihoterapie. Iar pentru asta nici macar nu mai este nevoie sa te deplasezi pana la un cabinet.

Daca te confrunti cu vreuna dintre problemele pe care le-am mentionat mai sus, acum ai posibilitatea sa le rezolvi pur si simplu de acasa( sau chiar din biroul tau). Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la internet, pe care probabil ca il ai deja de vreme ce citesti aceste randuri, de programul Skype (sau Yahoo Messenger - cu voce) instalat pe calculatorul tau si de o pereche de casti cu microfon pe care le gasesti in comert la preturi accesibile.

Durata unei sedinte de psihoterapie on-line este de 50 de minute. Dupa prima sedinta, vom sti care este numarul de sedinte de care ai nevoie pentru a rezolva total problema pe care o ai.

Pentru programare si detalii poti sa ne contactezi telefonic (0724.306.188 ; 0722.762.805) sau prin e-mail ( [email protected] sau [email protected]).
www.psihosolutii.ro