Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

Viata in Spania => Universitatea "Spiru Haret" Madrid => Topic started by: kld77 on 09 December , 2009, 11:07:30 am

Title: nevoie de informatii- loc de munca psiholog
Post by: kld77 on 09 December , 2009, 11:07:30 am
Buna ziua,
Sunt psiholog de cc. 4 ani in Romania. Impreuna cu sotul meu dorim sa plecam in Spania. El este grafician si isi poate gasi mai usor un serviciu si mult mai bine platit in Spania. Ma intereseaza ce sanse am eu sa-mi gasesc un loc de munca. Am citit pe net si echivalarile dureaza si sunt anevoioase dar nu acest lucru m-ar impiedica. In ce masura exista scoli in limba romana sau nevoie de psihologi acolo. Mentionez ca am si diploma de asistent medical fara insa a practica aceasta meserie.
Va multumesc anticipat pentru informatii.
Sarbatori fericite!!!!!!
Title: Rãspuns: nevoie de informatii- loc de munca psiholog
Post by: benu on 09 December , 2009, 12:40:20 pm
buna ziua,

Consultatiile la psiholog sunt platite destul de bine 50 € minim si ajung si la 100 €. Scoli in limba romana nu exista, dar e un program in care copiii romani pot invata limba si civilizatia romana prin intermediul unui program cu profesori romani.

Personal consider ca va fi destul de greu sa gasiti de munca in domeniul acesta, mai ales tinand cont de criza prin care trece Spania, care se apropie de 20% somaj.

Asa cum ati spus sotului, ii va fi mult mai usor sa isi gaseasca iar profesionistii sunt si bine remunerati.

Title: Rãspuns: nevoie de informatii- loc de munca psiholog
Post by: cameliamary on 09 December , 2009, 15:54:27 pm
buna ziua,ca sa puteti lucra ca psiholog asa ca oricare ramura a medicinei fie ea asistenta medicala ,fie medic de orice specialitate ,este de munca in spania si gasiti oricind in acest domeniu ,problema este ca nimeni nu va angajaza decit dupa convalidarea studiilor . Trebiue sa solicitati convalidarea studiilor sau recunoasterea profesionala. uitati-va pe forum la asistente medicale in spania sau pe www.ms.ro(profesia de medic se recunoaste putin mai usor decit cea de asistenta)
Title: Rãspuns: nevoie de informatii- loc de munca psiholog
Post by: kld77 on 11 December , 2009, 12:38:39 pm
Multumesc frumos pentru promptitudinea raspunsurilor. Numai bine! Sarbatori Fericite!
Title: Rãspuns: nevoie de informatii- loc de munca psiholog
Post by: lavinian on 08 January , 2010, 12:42:41 pm
bunala toate lumea!
am nevoie de ajutor:D :)iMI poate spunecineva cum pot face rost de raportul de tara al spaniei???...incluzand salariu minim, impozite si taxe aferente salariilor, zile libere,conditii de munca, legislatia muncii in Spania, educatia s.a.m.d
Va rog   mult  sa  ma ajutati!
O zi  buna tuturor