• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
19 October , 2021, 22:57:59 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


ROMÂNIA, PAMÂNT SFÂNT!

Started by MIANA, 18 March , 2012, 00:06:11 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MIANA

                          ROMÃ,NIA, PAMÃ,NT SFÃ,NT!
   ...Sunt ceva ani de cand am plecat din tara, dar niciodata nu mi-am propus sa o parasesc!... Situatia mea economica, sociala, familiala etc. nu era deloc buna, asha ca am cautat o solutie pe pamant strain!...      Dar, noi, românii (fara exceptie, chiar daca unii s-au ajuns pe meleaguri straine!), ramânem cu cele mai frumoase amintiri (incepand cu primii ani de viata, cu Sfanta Copilarie!) de acolo, din tara noastra, ROMÃ,NIA, denumita pe buna dreptate, "GRADINA MAICII DOMNULUI"!...
   Cum de se intampla lucruri rele shi urate pe un pamant sfant?...
   Pai... asha cum s-a intamplat cu toti sfintii shi cum se intampla cu toti credincioshii adevarati: cu cat credinta este mai puternica, cu atat lucrarea diavolului se intareste!
  Ce este de facut?...
  SA STARUIM IN CREDINTA NOASTRA shi SA NE INTOARCEM IN ROMÃ,NIA CU FORTE PROASPETE shi CU DORINTA DE A SCOATE RAUL DIN RADACINI!
   Avem nevoie de CURAJ, UNIRE shi INTELIGENTA!
   Doamne-ajuta poporul român!