• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
20 January , 2022, 17:31:50 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Paşapoarte

Started by admin, 20 September , 2006, 11:42:37 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

admin

Pot depune cerere cetătenii români al căror pasaport este expirat, pierdut, furat, deteriorat, nu mai are pagini libere pentru aplicarea vizelor, precum şi persoanele care şi-au schimbat numele, care au redobândit cetăţenia română sau care doresc înregistrarea domiciliului în strainatate şi efectuarea menţiunii în paşaport.

Intrucât anumite state, printre care cele ale Uniunii Europene şi S.U.A, pun condiţia ca paşaportul să fie valabil cel puţin încă 6 luni la intrarea pe teritoriul lor, se primesc cereri pentru un nou paşaport românesc cu 8 luni înaintea expirării celui deţinut.

Valabilitatea paşapoartelor emise înainte de punerea în circulaţie, la 01.05.2002, a noului model de paşaport, nu se mai prelungeşte (art.2 al.2 din H.G. 460/2001).