• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
16 June , 2021, 19:21:31 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


control vamal la granita spaniola

Started by george, 29 September , 2006, 20:03:48 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

george

Salut,as dori sa aflu de la cineva care a trecut de curand in Spania daca au fost probleme cu vamesi spanioli .am auzit de la cineva care a plecat cu autocarul ca au fost lasati sa treaca doar romanii care aveau invitatii sau care aveau permis de rezidenta.cei care au fost cu voucher i-au dat jos din autocar.este adevarat?

benu

este foarte posibil sa fie adevarat. Cei care sunt dati jos de multe ori nu se intorc in Romania isi suna prieteni cunostinte si vin cu o masina cu nr de Spania pana in Franta sa ii ia sau cei mai indrazneti cumpara un bilet de tren din Franta pana in Spania.
mândru ca-s român ;)

iuliancim

am auzit mai de curind ca cei care se duc in Romania nu se mai pot intoarce,  este adevarat? nu este specificat de rezidenta contract de munca ms