• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
07 August , 2022, 21:39:26 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Sponsorizeazã de Sãrbãtori o masa calda pentru copii strazii

Started by infosperanta, 13 December , 2013, 19:57:05 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

infosperanta

Sursa: http://sperantapentruromania.ro/campania-umanitara-fii-mos-craciun-pentru-o-zi-sponsorizeaza-de-sarbatori-o-masa-calda-pentru-copii-strazii/#more-7971
Din 2007, Asociația Umanitarã Speranțã pentru România organizeazã o masã caldã pentru copiii strãzii din București. În fiecare an, în atenția noastrã sunt 120 de copii ai strãzii din zona Gãrii de Nord, Dristor și Grozãvești. Pe cei mai mulți dintre copiii strãzii din aceste zone îi cunoaștem deja, iar unii chiar ne sunt prieteni. Nevoile acestor copii ai strãzii sunt mari și complexe. Din pãcate însã, noi nu le putem oferi mai mult decât o masã caldã în diferite perioade ale anului dar mai ales cu ocazia Sãrbãtorilor de Iarnã.
Vã mulțumim dvs., sponsorii și donatorii noștri, cã din 2007 ne-ați oferit resursele sã putem oferi acestor copii ai strãzii câte o masã caldã, de câteva ori pe an. Vrem sã fim din nou alãturi de ei cu ocazia sãrbãtorilor de iarnã. Vrem, din nou, ca ei sã vadã cã existã persoane cãrora le pasã de ei, nu doar pentru a le oferi o masã caldã, ci și pentru a sta de vorbã cu ei, pentru a-i consilia și a le fi prieteni. Vã invitãm sã fiți din nou alãturi de noi în acțiunea pe care o vom organiza de Sãrbãtori. Avem nevoie de susținerea dvs. financiarã pentru a putea pregãti o masã caldã acestor copii ai strãzii din Bucuresti.Ca în fiecare an, sperãm ca Moșul sã aibe în atenție 120 de copii ai strãzii. Pentru fiecare copil va fi nevoie de 20  lei. În aceastã sumã este cuprins și un pachet cu alimente, pe lângã masa caldã pe care o vom oferi. În total va fi nevoie de 2.400 de lei.Mai jos puteți urmãri un material video în care vã prezentãm modul în care a fost implementat acest proiect în anul 2012:http://www.youtube.com/watch?v=O3OL32LwVyU
MODALITÃȚI DE DONAȚIE
1.   Doneazã online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2.   Doneazã online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3.   Doneaza prin contract de sponsorizare. Vezi detalii aici:http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/
4.   Redirecționeazã 20% din impozitul pe profit cãtre copiii bolnavi de cancer și leucemie. Vezi detalii AICI
5.   Pentru cei care locuiesc în Canada, SUA, Australia, se pot face donații și prin MoneyGram sau Western Union. Pentru detalii, vezi datele de contact de mai jos.
6.   Doneazã prin transfer bancar în conturile Asociației Umanitare Misiunea Speranțã pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:
   ÎN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
   ÎN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU
CONTACT:Email: [email protected] sau contac[email protected]
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Website:  http://www.sperantapentruromania.ro