• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
28 May , 2022, 21:47:30 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Finantare si credite pentru fiecare ! Conditii deosebite .

Started by chris565, 30 March , 2009, 20:20:50 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chris565


Ofer posibilitatea accesarii de credite si finantari la conditii fara concurenta la actuala situatie de criza financiara. Prin crearea unei retele sociale internationale va pot oferi ajutorul la accesarea de credite si finantari internationale oferite de un grup financiar din Germania. Printr-un concept nou de refinantare se acorda credite pentru nevoi personale, cumpararea de autoturisme precum si proprietati imobiliare. Dobinda ZERO, fara comisione si costuri ascunse.Creditul si finantarea pot fi accesate de persoane cu domiciliul in Romania precun si in strainatate ( Italia, Spania,Franta,USA,Canada,Austria,Ungaria). Daca aveti interes va rog sa ma contacta-ti trimitind datele d-voastra : numele, adresa. nr. de tel precum si suma de credit ce doriti sa o accesati si o referire pentru ce intrebuintare.
Contact:  [email protected]

Cezar

  Adica alta abureala.  Exemplu clar de roman incercand sa fure pe romani. Ahhh ce mandru sunt ca sunt roman!!
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic.

nana

Mda! Trimit datele mele personale, dar cui? La randul meu, vreau sa aflu cu cine inchei tranzactia si care este scopul acestui CARITAS?
Romanii au profesori foarte buni, iar ei invata foarte repede cum sa insele si sa manipuleze.  ! Que lastima!

mmaryo09


carlos

Mishto... Nu vrei sa iti trimit si contul? Eventual pin-ul de la card?