• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
28 February , 2021, 10:33:22 am

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


URGENT: UTILIZATORII DE TARJETAS PREPAGO TREBUIE SA SE IDENTIFICE LA OPERATORUL

Started by vodafone, 02 November , 2009, 07:49:16 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vodafone

telefonic pana pe 8 noiembrie 2009 altfel vor pierde numarul de pe cartela cu reaincarcare -tarjetas prepago-. Vodafone si ceilalati operatori au cerut Minsterului sa le acorde o perioada de gratie utilizatorilor pentru recuperarea numarului de mobil in cazul in care nu ajung la termen cu identificarea lor. Liniile nu vor mai functiona din 9 noiembrie incolo dar sa existe macar aceasta posibilitate intr-un termen stabilit de minister.

Aici aveti un feed de la Google news (http://news.google.es/news?q=redtel&oe=utf-8&rls=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=es&tab=wn) cu o multime de articole pe tema asta. Da-ti va rog mai departe ca se pare ca dupa data de 9 noiembrie in jur de 4 milioane de utilizatori de tarjeta de pago vor ramane fara linii telefonice daca nu si-au dat datele la timp. Sa speram ca de la Minister vor fi receptivi la ce a propus Redtel si macar vor permite un termen pentru recuperarea numerelor.

Pentru utilizatorii Vodafone puteti consulta mai multe informatii la: http://www.vodafone.es/particulares/servicios/recargas-saldo/ley-prepago/ sau pe Facebook: http://www.facebook.com/friends/?id=100000385985147&view=everyone#/vodafoneleyprepago?ref=name.