• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
18 January , 2022, 13:41:23 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


concediu in Spania

Started by mcnegoita, 06 January , 2010, 11:28:30 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mcnegoita

Buna ziua,

In aceasta vara, doresc sa fac un sejur de 8-10 zile pe litoralul de langa Barcelona. Dorim sa vizitam Barcelona dar eu as fi dorit sa vad si sudul Spaniei cu o excursie de o zi in Tunisia.
Cine ma poate ajuta cu hotel bun de 4 stele  demipensiune  zona Lloret del Mar, Blanes aproape de plaja. Care este cea mai moderna statiune din zona? ( gen Mamaia la noi).
Va multumesc anticipat daca mi-ati recomanda zone din jurul Barcelonei pe care le pot vizita. Am luat deja ghidul turistic. Merita sa luam excursii din tara sau gasim pe plan local acolo?
Multumesc,

LooneybinCEO

Nu stiu daca este tarziu pentru raspuns. Un site foarte bun pentru informatii despre Barcelona este www.barcelona.com, unde cred ca puteti afla ce cautati.

flydream

O discutie foarte interesanta. Eu imi doresc foarte tare sa vad sudul Spaniei. Am ramas fascinat dupa ce am vazut o emisiune pe Discovery despre Alhambra, dar sunt sigur ca maurii au lasat mai multe frumuseti in sud. Poate ne povestesc romanii de acolo ce alte orase merita vazute in sudul Spaniei.