• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
19 October , 2020, 23:39:59 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


ajutatil copilas doar de 4 anisori grav bolnav

Started by ladariunadya, 08 January , 2010, 12:53:48 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ladariunadya

Un copil care suferã de astm e convins cã se va face bine, cã persoane cu suflet generos îi vor dãrui bani pentru medicamente ºi îi vor ajuta frãþiorul flãmând ºi sãrac sã aibã o copilãrie mai blândã. Cei doi micuþi ºi pãrinþii lor trãiesc într-o singurã încãpere, au datorii la întreþinere ºi duc o viaþã chinuitã.


De când s-a nãscut, Andrei suferã de ASTM BRONSIC TREAPTA 3 AGONIE CU APROXIMATIV 3 CRIZE PE SAPTAMANI. Din cauza bolii, fiecare gurã de aer este pentru el o victorie, fiecare respiraþie este un câºtig. Pare un copil vesel, jucãuº, puternic, dar, în faþa crizelor, tot echilibrul lui se nãruie.
Cele patru suflete trãiesc înghesuite într-o singurã camerã:. Mama lui Andrei gãteºte pe un reºou ºi dorm cu toþii într-un singur pat. Se înghesuie cât pot, nu au decât câteva lucruri ºi patru pereþi între care stau cu chirie.
Pânã acum câþiva ani, dan era un bãrbat în putere, muncea ºi aducea bani acasã, dar un accident l-a transformat în muritor de foame. Singurii care i-au întins o mânã de ajutor au fost poliþiºtii de la Secþia 1 Bacãu.
Copleºit de necazuri, dan nu mai ºtie încotro s-o apuce. Are nevoie de bani pentru medicamentele copilului, are datorii la întreþinere ºi trãieºte cu teama cã într-o zi va fi aruncat în stradã, cu copii cu tot.
Toþi cei care vor sã-i ajute pe Andrei ºi pe frãþiorul lui sunt rugaþi sã depunã bani în contul:
Titular: Ladariu nadya
Banca: BCR
Sucursala: Orizont, Bacãu
Lei: RO 85 RNCB 05311017 5698 0001
adresa famile esteLADARIU NADYA SAU Paraschiv catalin 0771068453
sau la nr 0748632728